INTAKE
bij de cosmetisch arts

Tijdens een intake is altijd voldoende tijd om je vragen en wensen te bespreken. Marsha Wichers zal je gezicht analyseren en je advies geven hoe jij je uitstraling kunt verbeteren. Aanvullend is het mogelijk om een Softox® analyse te doen. Daarmee zorgt ze ervoor dat jouw gezicht en jouw individuele mimiek goed in kaart gebracht zijn voordat er een behandeling met Botox of Softox plaatsvindt. 
 
Marsha Wichers heeft naast haar eigen expertise ook een breed netwerk van artsen en therapeuten waar zij je naar kan verwijzen. Zo kan het zijn dat zij je naast een behandeling met Botox of een hyaluronzuurfiller, ook een huidverbeterende behandeling bij een huidtherapeute adviseert. Het mooiste resultaat zit namelijk in de combinatie van behandelingen.

Intake gesprek met Dokter Marsha Wichers

Verloop van een intake met een Softox®analyse

Wat straalt je gezicht uit? Wat zijn de leuke trekken in je gezicht? En wat vindt je minder? Jouw mimiek speelt een grote rol bij hoe je op anderen overkomt. In de spiegel kun je zelf erg moeilijk bepalen wat een ander ziet terwijl hij of zij met je praat. Daarom is het fijn om samen met Marsha Wichers te zien hoe dit voor jou werkt. 
 
De software die gebruikt wordt tijdens de analyse meet heel precies hoe het aanspannen van de gezichtsspieren leidt tot een bepaalde uitstraling. Je kunt daarmee ook zien dat de oorzaak van lijnen in het gezicht vaak terug te voeren is naar de mimiek.  In een vóór en na analyse kan heel mooi worden laten zien wat de behandeling met Softox voor jouw uitstraling gedaan heeft. 

Voor en na analyse
VIDEO

Voor
behandeling van de fronsspier

Na
behandeling van de fronsspier

 

"ik heb deze methode ontwikkeld omdat ik niet geloof in het enkel behandelen van rimpels, maar wel in het subtiel verzachten van de mimiek en bijbehorende mimieklijnen. Op die manier kun je voor een positievere uitstraling te zorgen." 
 
"Schoonheid zit 'm namelijk niet in de afwezigheid van rimpels, maar in de áánwezigheid van vriendelijkheid in het gezicht. Dat maakt je als mens toegankelijk en aantrekkelijk."

Marsha  Wichers over de Softoxmethode®

Werkwijze Marsha Wichers

Voor en na analyse
FOTO'SIk kreeg vaak te horen dat ik nors keek. Eigenlijk kon ik daar niets aan doen, op één of andere manier frons ik gemakkelijk mijn wenkbrauwen.

Door de analyse met de Softoxmethode® werd het voor mij veel duidelijker wat ik uitstraal met mijn gezicht en hoe ik dat kan beïnvloeden. 

Marsha heeft voor mij een behandelplan gemaakt waarbij ik met een lage dosering Botox mijn frons leer ontspannen. Door deze ontspanning en het feit dat ik me er van bewust ben zal ik het fronsen wat kunnen 'afleren'. Het resultaat is natuurlijk en ik voel meer rust in mijn gezicht. Ik krijg veel positiviteit terug uit mijn omgeving!

Olga (cliënt) over de Softoxmethode®